Brief-coaching voi saada aikaan muutosten vyöryn

Oletko jumissa? Mietit, mikä on paikkasi työyhteisössä? Haluat ehkä uusia haasteita ja uusia ideoita, jopa uutta uraa? Brief-coachingissa etsimme ratkaisuja nopeasti muuttuviin työelämän tilanteisiin.

Tänä aikana, jos koskaan, tarvitaan coachingia. Digitalisoituvassa maailmassa kaikki tapahtuu nopeammin kuin ymmärrämmekään. Joudumme tekemään töitä, jotta pysymme kehityksessä mukana.

Kaiken vauhdin keskellä on myös hyvä pysähtyä. Jos koko ajan lisäämme vauhtia ja tavoitteita, hoidamme satamäärin sirpalehommia keskittymättä kunnolla mihinkään, joudumme vauhtisokeuden uhriksi, jolloin sekä työn että elämän laatu kärsii.

Coaching antaa mahdollisuuden arvioida ja kehittää omaa toimintaa; se auttaa löytämään uusia näkökulmia ja ajattelumalleja. Saat työvälineitä itsesi ja tiimisi johtamiseen sekä vuorovaikutukseen muiden kanssa. Brief-coachingissa teemme tämän aikaa ja kustannuksia säästäen.

Jopa yksi tapaaminen voi riittää

Olen omassa työssäni huomannut, miten muutamalla tapaamisella voidaan saada merkittäviä tuloksia. Parhaimmillaan yksi kysymys on avannut asiakkaan lukkiutuneen ajatuksen ja vapauttanut lukon sitoman energian kerrasta. Tiedättehän lumipalloefektin? Kun yksi asiaa ratkeaa, innostus kasvaa ja energiaa halutaan kohdistaa myös muihin muutoksiin. Syntyy positiivinen muutosten kierre.

Kun tavoite ja suunta ovat selkeitä, on helpompi aloittaa matka tavoitetta kohti. Coachina voin kulkea kanssasi matkaa siihen asti, kun sinä tarvitset. Jossain kohti tulee vastaan risteys, jossa käännyt, kiität ja jatkat matkaasi yksin, omien vahvuuksiesi kanssa kohti myönteisiä muutoksia.

Brief-coaching sopii kaikille

Kaikilla tulisi olla mahdollisuus saada tukea omien merkityksellisten tavoitteiden tunnistamiseen ja saavuttamiseen. Toisilla asiat loksahtavat paikoilleen jo yhden coaching-keskustelun aikana, monille riittää muutama kerta.

Siksi haluankin tarjota mahdollisuuden tähän, modernin brief-coachingin muodossa. Voimme tavata kerran, kahdesti tai kolmesti. Aivan sen mukaan, miten sinusta tuntuu. Brief-coachingin teho perustuu sen ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan.

Ota yhteyttä. Kerron mielelläni lisää, kuinka voin auttaa juuri sinua.

Tai anna joululahja tiimillesi, tapaaminen coachin kanssa. Näin saatte menestyksen ja hyvinvoinnin eväitä vuodelle 2019.

Riitta

Executive Coach, CEO
+358 (0) 400 833 490
riitta(@)riittasalminen.com

ps. Haastavampiin työelämän tilanteisiin tarjoan pidempikestoista coachingia. Lue lisää täältä Coach on työelämän personal trainer.