On aika lunastaa lupaus

Viime vuoden alussa lupasin edistää omaa osaamistani, jotta olisin paras valmentaja ja coach sinulle. Lupaus on lunastettu: uudistin jälleen oman ICF Professional Coach (PCC) -sertifikaattini seuraavaksi kolmeksi vuodeksi eli vuoteen 2026 saakka. Hienoa juhlistaa sertifikaatin uudistamista. Kolmen vuoden coaching-taitojen lisäopiskelu, jatkuva oppiminen, oman oppimisen reflektointi ja taitoja kehittävä ohjaus sekä aktiivinen osallistuminen koulutustilaisuuksiin palkittiin jälleen.

Omalla kehittymismatkallani henkilökohtaisesti voimakkain oppimiskokemus on ollut coaching supervision (coaching työnohjaus). Kasvu ja jatkuva kehittyminen coaching-ammattilaisena on minulle tärkeää. Halusin vahvistaa oman coaching-työskentelyni vaikuttavuutta. Menetelmäksi valitsin coaching supervisionin. Coaching supervision oli huikea matka itseen, omiin mielen malleihin ja uskomuksiin. Luottamuksellinen ja avoin yhteistyösuhde mahdollisti oivaltamisen ja oppimisen. Omien coaching-asiakastilanteiden käsitteleminen anonyymisti antoi uusia näkökulmia omaan työskentelyyni coachina.

Opin paljon asiakkaan ja coachin välisestä vuorovaikutuksesta. Tiedostin omia toimintamallejani ja pääsin syvälle itseni ytimeen. Coaching-työssä on tärkeää pysähtyä ja saada reflektioaikaa itselle. Oli hienoa saada itse kokea, miltä piilevän potentiaalin vapauttaminen käytännössä tuntuu.

Työni jatkuu näiden arvojen mukaisesti

Haluan tarjota oppimismatkoja myös sinulle ja työyhteisöllesi. Luottamuksellisessa yhteistyösuhteessa voi käsitellä kaikkia tunteita ja asioita. Kun pysähtyy itsensä äärelle, tietoisuus ja ymmärrys omasta itsestä syvenee. Itsetuntemuksen kasvu heijastuu myös omaan (johtamis)työhön monella tasolla ja vapauttaa potentiaalia oleelliseen.

Yksilöllinen kohtaaminen

Minulle tärkein olet sinä. Voit olla aidosti oma itsesi. Keskustelumme käydään luottamuksellisessa ja myönteisessä vuorovaikutuksessa. Sinun ajatuksillesi, toiveillesi ja tavoitteillesi on tilaa. Saat yksilöllisen valmennuskokemuksen, joka on räätälöity toiveesi, ominaisuutesi ja työelämän sen hetkiset tilanteesi huomioiden. Valmennus tukee sinun henkilökohtaista kehittymistäsi ja tulosten saavuttamista.

Kehittyminen

Haluan valmennuksissani löytää kasvunpaikat, asiat ja tilanteet, jotka tekevät työstäsi vaikuttavampaa, mielekkäämpää ja motivoivampaa. Kannustan sinua löytämään vahvuutesi ja käyttämään parhaan potentiaalisi omaksi ja yrityksen hyväksi. Saat aikaan loistavia tuloksia, kun toteutat itseäsi ja toimit omaehtoisesti.

Yhdessä tekeminen

Valmennusteni tavoitteena on, että yrityksissä syntyy aito, yhdessä tekemisen ja onnistumisen kulttuuri. Siihen kuuluvat arvostava vuorovaikutus, kuuntelu ja aito läsnäolo. Ne luovat vahvan perustan yhdessä tekemiselle, avoimuudelle ja luottamukselle. Niin sinun kuin jokaisen tiimisi jäsenen yksilöllinen suoritus on tärkeä.

 

Lupaan myös edelleen pitää huolta itsestäni ja edistää oppimistani, jotta voin olla edelleen paras coach sinulle. Muistathan sinäkin osaltasi juhlistaa onnistumisia ja palkita itsesi hyvästä työstä ja aikaansaannoksista. Uusi vuosi antaa jälleen uuden mahdollisuuden uuteen tapaan toimia.

Aloitetaanko heti? Ota yhteys, niin pistetään tuulemaan.

Hyvää alkavaa vuotta 2023!

Riitta
johtajuuden kehittäjä ja valmentaja, CEO
ICF-sertifioitu coach PCC