Uran uusi
suunta

Jokainen haluaa oikeaksi ihmiseksi oikealle paikalle

Tunnistatko, mitä osaamista yrityksessäsi on? Miten huolehdit henkilöiden urakehityksestä? 

Organisaatiolle on tärkeä tunnistaa, rekrytoida ja pitää osaajat, joita yrityksesi tarvitsee menestyäkseen ja kasvaakseen. 

Taitavalla osaamisen johtamisella varmistat, että minkä tahansa haasteen yrityksesi kohtaakaan sinulla on aina parhaat tekijät valmiina.

Valmennan johtajia ja asiantuntijoita kehittymään ja ottamaan rohkeasti uuden askeleen urallaan. Valmennuksessa rakennamme yhdessä tulevaisuuden vision, tutkimme henkilökohtaisia motivaation lähteitä ja vahvuuksia. Siihen voi sisältyä rekrytoijienkin käyttämä WOPI-työpersoonan itsearvio.

Autan tunnistamaan ja käyttämään vahvuuksia. Itsetuntemus kasvaa, taidot ja tuottavuus kasvavat. Valmentajana autan kirkastamaan tavoitteet ja vahvistamaan uskoa omaan osaamiseen ja omiin kykyihin.

Olen auttanut satoja johtajia ja vaativissa asiantuntijatehtävissä toimivia uran eri vaiheissa uuden urasuunnan löytämisessä ja ottamaan rohkeasti seuraavan askeleen.

Muutostilanteessa se voi olla osaamisen ja taitojen kartoitus, piilevän potentiaalin ja kiinnostuksien tunnistaminen tai uravalmennus, kun on tarve löytää uusi työ yrityksen sisältä tai ulkopuolelta.

Uravalmennus auttaa ottamaan modernin työnhaun menetelmät haltuun ja aloittamaan oman osaamisen markkinoinnin ja aktiivisen työnhaun tehokkaasti. 

Valmennan myös ottamaan haltuun modernin työnhaun menetelmät uran käännekohdissa. Johdon urasuuntavalmennus sopii tilanteisiin, joissa yrityksellä on tarve sijoittaa henkilö uuteen tehtävään yrityksen sisällä tai löytää uusi työ yrityksen ulkopuolelta. Muutosturvan edellyttämänä tai muuten vastuullisena toimijana yritys auttaa henkilöä työllistymään ja löytämään uuden työpaikan.

Valmennuksessa henkilö tunnistaa osaamisensa, vahvuutensa ja kiinnostukset sekä rakentaa oman mielenkiintoisen tarinansa ja viestii siitä työmarkkinoille. Hän ottaa modernin työnhaun menetelmät ja sähköiset viestintäkanavat haltuun ja aloittaa oman osaamisen markkinoinnin ja aktiivisen työnhaun tehokkaasti. Uravalmennuksen tavoitteena on löytää uusi suunta ja kirkastaa uratavoitteet. Yksilöllinen uravalmennus hyödyttää yritystäkin – se saa oikeat ihmiset oikeille paikoille myös vaativissa tilanteissa.

Valmennan myös yksityisasiakkaita uuden urasuunnan löytämiseen.

Ole paras
versio itsestäsi

Uran uusi suunta

Valmennus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaanjoko yksilöllisenä tai ryhmävalmennuksena. Muutostilanteessa se voi olla osaamisen ja taitojen kartoitus, piilevän potentiaalin ja kiinnostuksien tunnistaminen tai uravalmennus, kun on tarve löytää uusi työ yrityksen sisältä tai ulkopuolelta.

Uravalmennus auttaa ottamaan modernin työnhaun menetelmät haltuun ja aloittamaan oman osaamisen markkinoinnin ja aktiivisen työnhaun tehokkaasti. Valmennus tukee oikeiden ihmisten sijoittumista oikeille paikoille.

Tyytyväisyystakuu: maksat, jos koet saaneesi hyödyn.

Ota yhteys ja varaa heti oma keskustelusi!