Uravalmentaja ihan riehaantuu riemusta

Asiat voivat kääntyä hetkessä iloksi ja onnistumiseksi. Olen kuunnellut haltioituneena asiakkaani tarinoita osaamisesta, kokemuksesta, ammattitaidosta ja saavutuksista. Olen tutustunut hänen viehättävään persoonaansa ja nauranut monet makoisat naurut yhdessä hänen loistavan huumorintajunsa ansiosta. Olen esittänyt kysymyksiä, pyytänyt tarkentamaan ja halunnut kuulla  lisää sekä kannustanut vielä paremmin ilmaisemaan omia taitojaan ja vahvuuksiaan. Nämä tarinat saatiin eläviksi asiakkaani ansioluettelossa, LinkedIn-profiilissa, hakemuksessa ja haastattelussa.

Asiakkaani lähetti minulle illalla viestin: ”Ja todellakin kiitos avusta. Kävin toisen kierroksen haastattelussa, ja iltapäivällä he soittivat,  että haluavat minut! Ja heidän HR-johtajansa kehui CV:täni, sanoi, että se on parhaita, mitä on nähnyt – ja puhuttiin nimenomaan sisällöstä – Kiitos tästäkin sinulle!”

Asiakkaani kommentoi valmennusta näin:

”Prosessi oli mielenkiintoinen ja antoisa. Yksin en olisi päässyt niin pitkälle itseni analysoinnissa työntekijänä: siinä mitä haluan tehdä ja mitä en halua, mikä on mielekästä ja mistä saan energiaa. Kaikki tämä tietenkin löytyi päästäni, mutta yksin en olisi osannut niitä jäsentää ja saada paperille, enkä esiin haastattelussakaan.

Ja se, että meitä oli ryhmä, auttoi minua. Pystyimme vielä sparraamaan toisiamme tapaamisten välissä, ja suunnitelma paikan vaihtamisesta on saanut meidät jaksamaan tämän harmaan talven ja arjen läpi.

Muille sanoisin, että alkuun kannattaa panostaa. Siihen,  että miettii mitä uraltaan ja työltään haluaa, CV:hen ja hakemustekstiin kannattaa panostaa huolella,  loppu tulee sitten melkein itsestään :).
Ja onnistuneesta alusta saa aivan mielettömästi energiaa, joka kantaa pitkälle.”

Onnittelut – juhlimme asiakkaani ja pikkuleijonien voittoa!

Koska on sinun vuorosi juhlia? Ota yhteys ja aloita oman unelmasi toteuttamisen.

Iloiten

Riitta
uravalmentaja