Hybridityön
johtaminen

Miten varmistat työn sujuvuuden hybridityössä?

Hybridityö on tullut jäädäkseen.  Osa työntekijöistä on ihastunut etätyön vapauksiin, toinen osa on odottanut malttamattomana jo työpaikan kahvihuoneessa käytyjä keskusteluja ja ylipäätään ihmisten näkemistä. Kasvokkain, inhimillisesti, samassa tilassa.

Miten luomme työn tuottavuuden kannalta parhaiten toimivat työskentelymallit siirryttäessä hybridityöhön? Nyt jos koskaan tarvitaan esihenkilön hyvää kuuntelutaitoa.

Monessa firmassa asiat hoituivat, projektit etenivät, osa saatiin päätökseen ja uusia aloitettua. Työntekijät ja esihenkilöt oivalsivat, että tämäkin voi toimia. Nyt on aika käydä yhdessä keskusteluja siitä, mitä toimintatapoja pidetään ja mistä ollaan valmiit luopumaan. Pystyisimmekö yhdessä kuuntelemalla, keskustelemalla ja sunnittelemalla luomaan työn tuottavuuden kannalta parhaan työskentelymallin? Haluatko kuulla lisää?

Hybridityön johtaminen -

Yhteistyössä kartoitamme yrityksen etä- ja lähityökokemuksia ja millainen vaikutus etätyöskentelyllä on ollut työarjessa.

Saat tietoa, mikä on toiminut hyvin, mitä tulisi muuttaa ja mitä on opittu juuri teidän organisaatiossanne.

Tunnistat konkreettisia tarpeita ja toiveita.
Varmistat työn sujuvuuden, tuottavuuden ja ihmisten hyvinvoinnin myös siirryttäessä hybridityöhön.

Kun haluat kartoittaa, miten hybridityöhön olisi hyvä siirtyä, ota yhteys! Kehitetään työtä edelleen!

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteys ja varataan heti videotapaaminen!

Miten ihmiset jaksavat etätöissä?

Yleinen kokemus on, että etätyö ja virtuaalipalaverit puuduttavat. Johtajat ovat huolissaan ihmisten jaksamisesta etätyössä. Asia on niin uusi, ettei vielä osata edes kertoa täsmällisiä ongelmia. Etätyöjakson pitkittyessä riskinä on väsyminen.

Lähes neljännes yritysjohdosta koki yrityksen työtehon laskeneen etätöissä Ratkaisutoimisto Seedin etätyötutkimuksen mukaan.

Ei pidä tyytyä siihen, että tekniset yhteydet pelaavat. On kiinnostuttava enemmän osallistujakokemuksesta! Miten johdat etätyön tekemistä tuloksekkaaksi? Miten varmistat, että ihmiset suoriutuvat hyvin ja jaksavat etätöissä?

Etätyön tekeminen on uutta ja uusi työ hakee aina muotoaan. Meillä jokaisella on mahdollisuus tehostaa etätyöskentelyä ja samalla lisätä sekä työn iloa että sen tehoa.