Coach on työelämän personal trainer

Haluatko virittää mielesi avoimeksi uusille ideoille? Synnyttää itsessäsi ja tiimissäsi kutkuttavaa innostusta? Navigoida varmoin ottein oikeaan suuntaan? Hanki personal coach työelämän tarpeisiin!

Kaikki me tarvitsemme toisia ihmisiä korviksemme, silmiksemme ja peileiksemme. Keskustelu kääntää ongelmat tavoitteiksi ja tavoitteet haasteiksi, ääneen sanotuiksi, yhteiseen pöytään. Usein työyhteisöissä jumiudutaan vanhoihin tapoihin ja tehdään niin kuin on aina tehty. Se on turvallista. Sama pätee myös yksilöihin. Tällöin mahdollisuudet kapenevat ja oma ajattelu jää pyörimään samaa rataa.

Coach auttaa näkemään vaihtoehtoja

Coach auttaa näkemään vanhan yli ja löytämään uutta kipinää työntekoon.

Coaching sopii moneen tilanteeseen: toiminnan tehostamiseen, erilaisten taitojen kehittämiseen, omien vahvuuksien löytämiseen ja käyttämiseen, vuorovaikutuksen, yhdessä tekemisen ja tiimityötaitojen kehittämiseen, ammatilliseen kehittymiseen ja johtamisen kehittämiseen.

Coachingissa

  • Tietoisuus kasvaa
  • Tunnistetaan erilaisia vaihtoehtoja
  • Itseluottamus vahvistuu

Muutoksen moottori olet kuitenkin sinä!

Sinä olet itsesi paras asiantuntija ja sinä olet se, joka pystyy vaikuttamaan omaan tulevaisuuteesi. Coachin avulla ohjaat omaa laivaasi etkä ole olosuhteiden vietävissä. Coachingissa tuomme vahvuutesi näkyväksi, jolloin itseluottamuksesi lisääntyy. Tämä tuo hallinnan tunnetta ja rohkeutta edistää juuri sinulle merkityksellisiä asioita.

Luottocoachin kanssa pääsee pitkälle

Coach on herkkäkorvainen kuuntelija, kannustava tukija, kasvun mahdollistaja. Itse käytän coachaamisessa ratkaisukeskeisiä menetelmiä, joissa rakennetaan toivottua tulevaisuutta. Siihen kuuluu myös asiakkaan tavoitteiden ja näkökulmien etsiminen ja yhdessä niitä kohti pyrkiminen.

Ota yhteyttä. Valjastetaan yhdessä myönteisyys, luovuus ja huumori antamaan tilaa uusille oivalluksille.

Riitta

Executive Coach, CEO
+358 (0) 400 833 490
riitta(@)riittasalminen.com